29 lokakuuta 2014

61: the gratification when you realize this really was the right decision

Mo. Moi. Terve. Zau. Zaukki. Moro. Hellou. Hello!

Kuinkakohan mones kerta tämä on kun alotan blogin niin sanotusti alusta. Kolmas? Viides? Mua on jo pitkään himottanut heittäytyä takaisin bloggailun maailmaan ja nyt koitti vihdoin se päivä, kun sain aikaiseksi väkertää uuden bannerin, muokata ylipäätään ulkoasua ja jälleen, poistaa kaikki vanhat postaukset. Fresh start täysin puhtaalta pöydältä!

Lyhyt esittely saattaa olla paikallaan:

Rosita/Rossu. Fyysisesti 20-vuotias, mutta henkinen ikä heittelee eri lukemissa joka päivä. Eikä se ikä muutenkaan taida olla kuin pelkkiä numeroita.
Ylioppilas. Tällä hetkellä New Yorkissa au pairina ja kliseisesti sanottuna, etsimässä itseäni. Tämä seikkailu tosin päättyy jo joulukuun puolessa välissä, joten pitäisi varmaan pikkuhiljaa ruveta päättämään mitä aion tehdä seuraavaksi...

Onnea on tosi monet asiat! Henkilökohtaisesti huomaan nauttivani eniten niistä kaikista pienimmistä jutuista, little things: lemppari soittolista, hyvä hiuspäivä, aurinko, tuore kahvi, kissat, hyvät bileet, inspiraatio, leffateatterit, the 1975, porukkahengailu, nauraminen, pussailu, koti, vappu, Urban Outfitters, The Smiths, italialainen gelato, HBO, päiväkirja, punaviini, tatuoinnit, festarit, tumblr, haaveilu, livemusiikki, nukkuminen, KESÄ..

Varsinkin täällä New Yorkissa olen huomannut varsin hyväksi sen, että kannattaa suurimmaksi osaksi mennä ihan vain päivä kerrallaan. Uskon myös siihen, että kaikella on tarkoitus, jokainen on oman onnensa seppä ja omaa sydäntään kannattaa aina kuunnella!

Tämä blogi ei ole sun juttu, jos etsit pelkästään
- kauneusblogia
- fitness/terveys -blogia
- muotiblogia
- kulttuuri/taide -blogia
- vauvablogia
- sisustus/DIY/tuunataanperunamaa -blogia

Jos etsit blogia, jossa on vähän tota kaikkea (vauvoista en kyllä ole satavarma)
                                                                  TERVETULOA!

Ps. Otsikko kirjasta: 1000 feelings for which there are no names by Mario Giordano, suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti