25 tammikuuta 2015

materiaonnea new yorkista part 2


Kaikki jotka tuntee mut tietää, että mulla on ollut sama rikkinäinen lompakko viimeiset viisi vuotta. Noh, nyt ainakin on uutta lompakkoa ja vielä kaksin verroin! Unisiepparikuvioinen Claire'sista ja ruskea nahkainen Urban Outfittersistä.


Mukaan otettava kännykänlataaja. Paras keksintö ikinä! Ainoat miinuspuolet, että laturin lataaminen itsessään kestää ikuisuuden ja kännykän akun se pystyy lataamaan sillä virralla vain kerran täyteen. Mutta kuitenkin! Urban Outfitters


Urban Outfitters. Oli vaan niin söpöjä <3


Tää ihanuus on yksi mun lempiostoksista koko reissulta! Mikään ei oo hauskempaa kuin saada kuvat heti ulos kamerasta, vanhaa kunnon polaroidmeininkiä modernilla otteella. Onhan toi aika kallista lystiä, koska filmi varsinkin Suomessa on aika hintavaa, mutta mun mielestä sen väärti kunhan ei rajattomasti kuvia tuhlaile! Urban Outfittersistä ostin omani
Tää oli pakkohankinta. Pakkohankinta ilman sen ihmeempiä perusteluja, Michelle Phan on vaan mun number one meikkiguru <3
En oo vielä saanut luettua tota Lena Dunhamin (Girls-sarja) kirjaa kokonaan, mutta se mihin asti oon päässyt vaikuttaa äärettömän lupaavalta! Tota "1000 feelings for which there are no names" kirjaa oon hehkuttanut täällä blogissa jo kerran, mutta se on oikeesti ihan niin yhtä hyvä kuin nimestä jo kuulee.


The Perks of Being a Wallflower = pelkkää rakkautta! <3


Ei myöskään sen ihmeempiä perusteluja. Star Wars henkeen ja vereen! Kaikki romaanit Barnes and Noblesilta, taidekirjat eri museoista.Söpö juttu Disney Storesta :)


Nycissä musta tuli sukkafriikki, mutta myös entistä suurempi aurinkolasifriikki. Nämä yksilöt kirpparilta Brooklynista.


Pääkallokoru heräteostoksena samaiselta kirpparilta. Tiffanyn korun sain läksiäislahjaksi hostperheeltä :)


Hiusdonitsit American Apparelista. Hiuspanta ja rusetti Forever21:sta.


Made in Brooklyn. Yksillä markkinoilla eräs nainen myi mulle tosi taitavasti tekemiään öljyjä, rasvoja ja kynttilöitä. Hinta niillä kaikilla oli aika kallis, mutta päädyin silti loppujen lopuksi ostamaan koko vartalolle sopivaa lootuksen tuoksuista öljyä ja pienen purkin kookosvahaa. Ja onneksi ostin, koska rakastan molempia ihan hirveästi! Öljy on hyvän tuoksuista ja sopii tosiaan kynsinauhoista ja kantapäistä hiustenlatvoihin. Samoin vaha sopii kaikelle, eniten oon käyttänyt sitä huuliin koska se maistuu kookokselta ja kookos on parasta ikinä! Parasta ja tärkeintä näissä tuotteissa oli se, että niissä on käytetty pelkästään luonnollisia aineita: öljyjä, vahoja, rasvoja ja yrttejä. Purkan makuinen LIP SCRUB LushiltaUrban Outfitters


Tilattu Amazon.comista. Ihan mahtava hintalaatu-suhde!


Tämäkin luomiväripaletti tilattu Amazon.comista. Jopa edellistä tuotetta parempi hintalaatu-suhde! Kestävät varsinkin primerin kanssa koko päivän ja värit on tosi pigmenttisiä.


Vasemmalta oikealle: Maybelline Nyc Vivids sävy 905 Brazen Berry, MAC Amplified sävy Saint Germain, MAC Matte sävy A54 Diva, MAC Satin sävy A44 Myth, MAC Frost sävy A64 Bronze ShimmerOstin myös useamman julisteen/kuvan ripustettavaksi seinälle. Yllä oleva kuva on Urban Outfittersistä. Loput (joista ei nyt kuvaa) ostin Brooklynista paikallisilta taiteilijoilta sekä julisteita museoista.


Näin jälkikäteen mua ahdistaa se tavara -ja vaatemäärä mitä roudasin Jenkeistä Suomeen. Näissä kahdessa postauksessa ei oo läheskään kaikkea, sillä en viittinyt kuvailla jotain ihan perus arkisia juttuja, enkä myöskään kuvannut sitä tavaramäärää mitä toin tuliaisiksi muille.

Kaiken materian yli menee ehdottomasti kaikki ne kokemukset ja epäkonkreettiset jutut mitä puuhasin itse New Yorkin kaupungissa! Onhan se kiva tuoda itselleen matkamuistoja tai ostaa asioita mitä on vaikea saada tai tilata piskuisesta Suomesta. Mutta tavara ja vaatteet ei korvaa hetkiä kattoterasseilla tähtien alla tai Central Parkin ruskaa lenkkeillessä. Ensi matkalla oon säästeliäämpi ja sitä myöten viisaampi (eikä myöskään tule paluumatkalle neljää matkalaukkua), kokemukset ja muistot on sata kertaa arvokkaampia kuin mikään materia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti