18 marraskuuta 2014

290: the wanderlust that follows rainVarmaan koko syksyn sateisin päivä takana. Onneksi viikonloppu ei sentään ollut sateinen, tosi kylmä kylläkin, talvi on viimein saapunut New Yorkiinkin hyrr.

Tarkoituksena oli tehdä joko perjantaista, lauantaista tai sunnuntaista my day, mutta mistään päivästä ei ollut itsekseen tarpeeksi kuvasaldoa, joten päätin my day postauksen sijasta tehdä my weekend kinda postauksen!

Perjantaina kehitin itselleni maailman parhaan aamupalan, seikkailin metrolla, tapasin kavereita ja join punaviiniä yökerhossa, jossa pienin summa kortilla maksettaessa sai olla 50$?!

Lauantaina podin pientä krapulanpoikasta. Lähdin kyllä ulos ja kaupungille, mutten päätynyt tekemään mitään kehittävää vaan lähinnä syömään ja lukemaan kirjaa kahvilassa.

Sunnuntaina koin jälleen olevani elossa, joten päätin päivän olevan official-sightseeing-day! Kävin muun muassa kuvailemassa Flatiron buildingia, shoppailemassa Macy'silla ja ihastelemassa toista kotikaupunkiani Empire State Buildingista.

Kokonaisuudessaan varsin hyvä viikonloppu takana, toivottavasti teilläkin! Ulkona sataa vielä sen verran, että on ihana käpertyä omaan sänkyyn nukkumaan ja nukahtaa pisaroiden ropinaan <3

2 kommenttia:

  1. Oli ihan pakko tulla heti lukemaan sun postauksia New Yorkista. Ihan mielettömän mahdollisuuden olet saanut ja New York kuulostaa sun postauksien myötä vieläkin ihanammalta kuin olin kuvitellut. Pakko päästä joskus kokemaan ja näkemään tuo huikea kaupunki! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos Iida! :) New York on ehdottomasti mun lemppari kaupunki tällä hetkellä eikä sitä ykköspaikkaa niin vaan viedäkään tai jos viedään niin se toinen kaupunki saa olla aika wautsiwau! Nyci on ihana päällisinkin puolin, mutta kun tutkii syvemmälle niin se tosiaan muuttuu vaan ihanammaksi ja ihanammaksi, toivon vilpittömästi että säkin pääset tutustumaan siihen joskus! :)

      Poista