10 marraskuuta 2014

great adventuresViikko sitten sunnuntaina oltiin halloweenin kunniaksi pienellä tyttöporukalla New Jerseyn Six Flags Great Adventure huvipuistossa/teemapuistossa. Sunnuntai oli kauden viimeinen päivä avoinna ja halloweenin mukaan puistossa oli fright fest teema. Käytännössä siis tavallisten laitteiden lisäksi avoinna oli niin sanottuja kauhulaitteita kuten kummitustaloja. Lisäksi koko puisto oli koristeltu upeasti ja esimerkiksi suihkulähde oli muunnettu verisuihkulähteeksi. Myös pimeän saavuttua kaikenlaiset zombit, pellet ja muut pelottavat hahmot kuljeskelivat pitkin puistoa ja säikäyttelivät ihmisiä (yhdellä oli kädessä moottorisaha, siinä vaiheessa muakin rupesi oikeasti pelottamaan!), JAIKS!

Koko päivä oli ihan paras! Mä rakastan huvipuistoja ja vuoristoratoja, joten Six Flags oli mulle kuin nenä päähän. Pari asiaa mitkä menoa hieman latistivat olivat törkeät jonot laitteisiin (yhteen laitteeseen jonotettiin puoltoista tuntia, kyllä siinä saa aika lailla kärsivällisyyttä olla) sekä kirjaimellisesti jäätävän kylmä tuuli. En puhu mistään pikku tuulenpuuskista vaan jakuvasta myrskypuhurista! Oltiin kaikki ihan jäässä kun päästiin illan päätteeksi takaisin bussiin! Mutta onneksi ei mitään sen vakavampaa, ens kerralla osaa ostaa liput joilla pääsee jonojen ohi ja pukea enemmän vaatetta päälle.

Jos koskaan matkustatte jenkkeihin ja rakastatte huvipuistoja ja varsinkin vuoristoratoja niin menkää ihmeessä Six Flagsiin, suosittelen vilpittömästi! Six Flagseja on muutama ympäri maata, joten vaikket matkustaisikaan New Yorkin alueella voit löytää puiston jostain muualta. JIHUU!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti